Afregning og gebyrer

Gebyrer

Billetter udstedt igennem Ticketcase pålægges et fast gebyr på kr. 8 ex. moms. For de billetter som sælges online ser i som arrangør ikke skyggen af dette gebyr.

Udsteder i billetter fra vores Ticketcase Backstage der går udenom betalingen, bliver gebyret modregnet i de penge vi skylder jer for jeres onlinesalg. Kreditkortgebyrer for selv transaktionen modregnes ligeledes. Disse varierer alt efter hvilket korttype kunden benytter sig af (Dankort/Visa/Mastercard).

Det hele fremgår transparent af indblikket for eventet.

Arrangøren kan selv bestemme om gebyret skal betales af kunden eller arrangøren. Bemærk, at hvis arrangøren vælger selv at betale gebyret vil arrangøren i tilfælde af en aflysning modtage en opkrævning gebyrerne, da kunden i så fald skal have returneret hele beløbet.

Udbetalinger

Pengene for et event overføres til jeres konto 3-5 bankdage efter jeres arrangement er afholdt. I indtaster oplysninger for hvor pengene skal overføres til under indstillinger.

Rykkes et event frem i tiden overføres pengene stadig først fra den oprindelige event dato. Udskyddes et event bagud i tid tæller de 3-5 bankdage fra eventets afslutning.

Søndage og helligdage regnes ikke som bankdage.

Der laves ikke løbende udbetalinger for et arrangement før det er afsluttet.