Handelsbetingelser

Efter køb kan du ikke fortryde købet. Du kan således ikke få din billet refunderet. Har du bestilt en forkert billettype, er det ikke muligt at bruge billetten.

Tjek derfor din ordre, så du sikrer dig, at det er det rigtige valg, du har foretaget dig.

Ved aflysning refunderes prisen for købte billetter ekskl. gebyrer. Hvis du har anvendt et betalingskort som betalingsmiddel refunderes billetterne automatisk og beløbet indsættes på din konto indenfor 8 hverdage, uden at du skal aflevere dokumentation.

Hvis arrangementet er købt kontant, skal du henvende dig til arrangøren for at få beløbet refunderet. Billetgebyret refunderes ikke. Ved ændret spilletidspunkt er billetten gyldig.

Ticketcase er blot formidler af billetsalg og er ikke den egentlige arrangør af et event, og kan ikke holdes til ansvar for ændringer i forhold til de enkelte events.

Tidsafgrænsede billetter
Købet er gældende for alle events arrangøren afholder indenfor billettens udløb, med mindre andet udtrykkeligt er angivet. Det er alene op til arrangøren at bestemme.

Arrangøren forbeholder sig retten til at afholde specielle arrangementer med rabatordninger uden kompensation for kunder med tidsafgrænsede billetter som sæsonkort og lignende.

Levering

Billetterne sendes elektronisk vedhæftet din ordrebekræftelse når din ordre er gået igennem. Der sendes ikke fysiske billetter.

Billetterne skal scannes ved indgang til eventet.

NB - betaler du med et virksomhedskort tillægges ordren kreditkortgebyret.