Venues

Salplaner / Seat maps

Ticketcase understøtter venues med siddepladser så der kan udstedes billetter der reserverer bestemte pladser. Et venue oprettes så det matcher layoutet for jeres venue nøjagtig, og herefter kan både event og tidsbestemte billetter udstedes hertil.

I kan selvfølgelig udstede alle typer af billetter fra administrationen af systemet og selv vælge pladser for billetter i sender til kunder.

Jeres salplan oprettes af Ticketcase. Vi modtager en nøjagtig tegning fra jer af jeres venue og efter 1-2 arbejdsdage vil en salplan for jeres venue være oprettet i jeres løsning, og i kan bruge den til så mange events som i har lyst til.

Opret eget venue

Det er selvfølgelig muligt at i kan oprette jeres helt eget venue, og har i ikke brug for en salplan kan i gøre det uden at vi behøver at skulle ind over.

Et venue består i bund og grund af et genkendeligt navn og en adresse.

Hertil kan man tilknytte de billettyper i forudser oftest at bruge til events afholdt på dette venue, men det kan også administreres for hver enkelt event under oprettelsen af event.

Billettyper for et venue

I har en række muligheder for at sætte jeres billettyper for et venue. I kan begrænse hvor mange billetter der kan udstedes både på tværs af alle billettyper eller for hver enkelt. Det er altså muligt at kunne tage i mod 500 gæster på jeres venue, men at have en billettype som i kun vil udstede 200 af.

I kan også vælge at reservere et antal billetter til en bestemt billettype. Har i 500 billetter til salg men vil gerne sikre jer at der skal kunne sælges mindst 200 af en bestemt billettype kan man vælge at et antal billetter af dene billettype er reserveret.

Vil i gerne reservere 200 billetter til flere billettyper, men hvor salget af dem kan fordeles frit kan de specifikke billettyper igen inddeles i grupper.